Lujitemuovi­tuotteet suunnittelusta valmistukseen

Paperikoneen akselisuojat

Innoventa | 2012-

Lujitemuovi­tuotteet räätälöidysti asiakkaiden tarpeiden mukaan

Vuosien varrella karttuneen ammattitaidon pohjalta osaamme valjastaa muovin ominaisuudet vastaamaan tuotteesi teknisiä vaatimuksia, jotta se toimii parhaalla mahdollisella tavalla vaativissakin olosuhteissa.

Suunnittelu

Lujitemuovin käyttö avaa suunnittelijalle uusia mahdollisuuksia kappaleen muotoiluun sekä rakenteiden ja teknisten ominaisuuksien optimointiin. Sen avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä etuja verrattuna esimerkiksi metallin käyttöön.

Lujitemuovin avulla esimerkiksi energiatehokkuus, ekologisuus ja suorituskyky voidaan nostaa uudelle tasolle.

Tuotekehitys

Onko suunnitelmissasi kehittää täysin uusi ja innovatiivinen tuote? Vai etsitkö ratkaisua olemassa oleva tuotteesi ominaisuuksien parantamiseen?

Määrätietoisen tuotekehitys- ja testaustyön tuloksena useat asiakkaamme ovat voineet hyödyntää tuotteissaan täysimääräisesti lujitemuovin parhaita ominaisuuksia, kuten vedenkestoa, keveyttä ja lujuutta.

Valmistus ja kokoonpano

Moderneissa tiloissamme Akaassa valmistuvat alihankintana yksittäiset prototyypit, pienet komponentit ja sarjat sekä suuret jopa 16 metriset kappaleet.

Tehtaaltamme valmistuu sarjatuotantona esimerkiksi paperikoneen akselisuojia, veneen runkoja, hyttejä ja luukkuja sekä ravikärryn runkoja ja pyöriä.

Tuotteiden valmistuksessa ja kokoonpanossa sinua palvelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka yhdessä edistyneiden tuotantomenetelmien kanssa pystyy takaamaan tasaisen korkean laadun läpi koko prosessin.

ota yhteyttä ja Kysy lisää lujitemuovi­ratkaisuista

Puskuritie 3,
37800 TOIJALA

posti@akaanmuovityo.fi

puh. 0400 777 482